Fleur Westenend (beëdigd in 2022) is werkzaam op het gebied van mededingingsrecht, Europees recht en gereguleerde sectoren.

Fleur is in 2022 cum laude afgestudeerd met zowel een master Privaatrecht met de specialisatie Intellectueel Eigendomsrecht aan de Universiteit Utrecht als een L.L.M. European Business Law aan Lunds Universitet in Zweden. Haar Nederlandse afstudeerscriptie, welke is bekroond met de MARQUES Lewis Gaze Memorial Scholarship, schreef ze over de invulling van de techniekrestrictie in het modellen- en merkenrecht. Haar Zweedse afstudeerscriptie schreef ze over beoordeling van de European Super League in het licht van het EU mededingingsrecht.

Gedurende haar tweede jaar in Lund deed Fleur mee met de European Law Moot Court, een internationale (pleit)wedstrijd over Europees recht. Na de regionale ronde in Barcelona en de finale in het Europees Hof van Justitie in Luxemburg heeft zij, samen met haar team, de eerste prijs ontvangen.

Tijdens haar studie is Fleur werkzaam geweest als buitengriffier bij de rechtbank Midden-Nederland en is ze op uitwisseling geweest naar Uppsala in Zweden.