Werken bij Brinkhof

Bij Brinkhof zet iedereen zich in om het beste resultaat te bereiken. Dat doen we anders dan anderen; wij zijn pragmatisch, betrokken, inventief en hebben lef. Onze cliënten waarderen onze no-nonsense aanpak en kiezen voor ons vanwege het specialisme waar we in onze niches om bekend staan. Ook worden we erkend in de toptier-rankings van internationale advocatengidsen. Bij Brinkhof werken we met ongeveer 70 medewerkers waarvan 15 partners. Het merendeel van hen is opgeleid op de Zuidas in Amsterdam. Vanuit de behoefte om het anders aan te pakken en te ondernemen vanuit een visie, is ons kantoor in 2005 opgericht. Vanuit het centrum van Amsterdam, het unieke Bickerseiland, werken we voor veel buitenlandse cliënten en werken samen met buitenlandse advocatenkantoren.

Betrokken en internationaal

Persoonlijk en betrokken, dat is typisch Brinkhof. Zo zijn we naar onze cliënten en zo is de sfeer op kantoor. We kennen elkaar en zijn geïnteresseerd in de ander. Ons kantoor is klein genoeg om gemakkelijk bij de ander binnen te stappen voor overleg terwijl we ook betrokken zijn bij de meest vooruitstrevende en gerenommeerde bedrijven in farma, telecom en de media. Het werk is uitdagend, maar we streven allemaal ook een goede werk-privébalans na. De organisatie is klein en plat. Lunchen en borrelen doen we samen in ons bedrijfsrestaurant op kantoor of op het aangrenzende dakterras. We zijn trots op onze bedrijfscultuur waarin transparantie, vertrouwen en een open blik de boventoon voeren. Hier hebben we ook vaak ruimte voor nieuwe, betrokken talenten. Wil jij ook werken bij Brinkhof? Reageer dan op een van onderstaande vacatures.
Brinkhof_Werkenbij_specialisten_01

Over Brinkhof

Wij zijn een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Bij ons kantoor heerst een persoonlijke en betrokken sfeer. Men kent elkaar en toont oprechte interesse in de ander. De organisatie is klein genoeg om gemakkelijk bij elkaar binnen te stappen voor overleg. Daarnaast is het kantoor betrokken bij de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van pharma, telecoms en media. Een goede balans in werk en privé wordt door iedereen op kantoor nagestreefd. Het is een kleine en platte organisatie, iedereen luncht en borrelt met elkaar op het mooie kantoor op Bickerseiland, een uniek stukje Amsterdam. We zijn trots op onze cultuur, waarin transparantie, vertrouwen en open minded de boventoon voeren.

Wat wij bieden

 • Interessant werk en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Werken in praktijkgroep overstijgende teams;
 • Kantoorbrede bijeenkomsten zoals kantoor- en ontbijtsessies;
 • In-house cursussen en opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen;
 • Aandacht voor een goede werk-privébalans;
 • Mogelijkheid om te sparren met een psycholoog via OpenUp;
 • Collectieve bonusregeling gerelateerd aan de omzet van het kantoor;
 • Een ergonomisch goede thuiswerkplek;
 • Telefoon plus laptop;
 • Leuke kantoorevenementen zoals de wekelijkse kantoorborrel, maandelijkse themaborrel, wintersport, kantooruitjes en sportieve activiteiten met het hardloopteam;
 • Dagelijks verse lunch en uitstekende koffie.

Solliciteer nu bij Brinkhof

Zie jij jezelf werken bij Brinkhof en herken jij je in onze focus en ambities? Dan ben je altijd welkom voor een informele kennismaking met een kop heerlijke koffie of een verkoelend drankje op ons dakterras. En bij regen nodigen we je graag uit in de skylounge waar het uitzicht ook prachtig is. Wil jij bij ons werken? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv, studie- en eindexamenresultaten en andere relevante documenten te mailen naar hr@brinkhof.com. Heb je vragen of wens je eerst meer informatie over werken bij Brinkhof? Neem dan contact met ons op.

Internetscriptieprijs

Brinkhof_Textured_Abstracted,Beauty,Ocean-liked,Clean_Empty_Pages_Isolated

Internetscriptieprijs

Brinkhof organiseert jaarlijks de Internet Scriptieprijs voor de beste juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht. De winnende scriptie wordt beloond met een geldbedrag van € 2.000,- en online gepubliceerd.

Met de Internet Scriptieprijs wil Brinkhof studenten aanmoedigen zich te specialiseren in dit actuele en dynamische rechtsgebied en een podium bieden aan excellente studenten. Brinkhof vindt het daarnaast belangrijk dat studenten de kans krijgen om zichzelf te presenteren en om contacten te leggen in de wereld van het informatierecht.