Over Brinkhof

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Wij begeleiden (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. Op deze markten procederen en adviseren wij over octrooien, merken en modellen, product- en marktregulering, mededinging, IT/outsourcing, auteursrecht, media en privacy.

Wij zijn superspecialisten op onze vakgebieden. Onze ambitie is om daar op het hoogste niveau mee te doen. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij hebben geen vestigingen in andere landen, maar werken veel voor buitenlandse cliënten en met buitenlandse advocatenkantoren. De focus en omvang van ons kantoor is uniek op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat de kwaliteit van ons kantoor en van onze advocaten erkend wordt in toptier-rankings van internationale gidsen voor de advocatuur.

Download hieronder de PDF versie van onze cliëntinformatie en algemene voorwaarden.

Download cliëntinformatie

“Impressed many clients.” – Chambers and Partners Europe

Klachtenregeling

Als u vragen hebt over door ons aan u verleende diensten, of daarover een klacht hebt, kunt u zich daarvoor steeds tot uw contactpersoon bij Brinkhof wenden. Desgewenst kunt u daarvoor ook contact opnemen met Richard Ebbink of Eliane de Vilder.