Over Brinkhof_Header

Over Brinkhof

Wij zijn een in Nederland gevestigd Europees advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Wij begeleiden nationaal en wereldwijd opererende cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. In deze branches procederen en adviseren wij voor nationale en Europese rechters en toezichthouders over octrooien, merken en modellen, product-, markt- en contentregulering, mededinging, IT/outsourcing, auteursrecht, media en privacy. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij zijn specialisten en doen mee op het hoogste niveau. Wij zijn uitsluitend gevestigd in Amsterdam en werken veel voor buitenlandse cliënten en samen met buitenlandse advocatenkantoren. De focus en omvang van ons kantoor is uniek op de Nederlandse markt. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar hebben een Europese, internationale blik, en werken intensief met buitenlandse cliënten en advocatenkantoren.
Over Brinkhof_midden

Onze aanpak is no-nonsense. Onze cliënten kunnen op ons rekenen voor de slimste route naar het beste resultaat. Ook als zo’n route niet vanzelfsprekend is. Het typeert onze manier van werken waarbij cliënten onze betrokkenheid, pragmatische aanpak, inventiviteit en lef waarderen.

We hebben niet alleen kennis van het recht maar ook van de sectoren waarin onze cliënten actief zijn. Wij fungeren als volwaardige businesspartner en zetten ons elke dag in om de beste te zijn.  We zijn er trots op dat de kwaliteit van ons kantoor en van onze advocaten erkend wordt in toptier-rankings van internationale gidsen voor de advocatuur.

UPC samenwerking Brinkhof Vossius

Vossius_Brinkhof_UPC

UPC samenwerking Brinkhof Vossius

Brinkhof en Vossius hebben de krachten gebundeld om gezamenlijk de nieuwe uitdagingen van de UPC (Unified Patent Court) en de UPC-geschillen aan te gaan. Met deze sterke combinatie van twee internationale procespraktijken zorgen we ervoor dat het UPC-systeem ten goede komt aan onze cliënten.

Onze gezamenlijke UPC-teams hebben de benodigde omvang en internationale kennis en ervaring om effectief te opereren binnen dit nieuwe Europese systeem.