Brinkhof_Gregor_Vos
Gregor Vos Advocaat / Partner

Gregor Vos

Partner

Gregor is partner bij Brinkhof en al vanaf het begin van zijn carrière specialist in intellectueel eigendom (IE). Als allround IE-advocaat voert hij een praktijk waarin de nadruk ligt op merken, vormgeving en reclame. Gregor heeft met succes geprocedeerd in een groot aantal belangrijke merkzaken, zowel in Nederland als voor Europese instanties zoals het Europees merkenbureau en het Europees Hof van Justitie.

Merken en design

Veel (bekende) merken- en designhouders worden tot hun grote tevredenheid bijgestaan door Gregor in wie ze een kundige specialist ervaren. Deze bedrijven komen uit verschillende branches zoals mode, sport, fast moving consumer goods en speelgoed. Daarnaast is Gregor ook erg ervaren op het gebied van reclame, en in het bijzonder farma-reclame.

Wat anderen over Gregor zeggen:

“Clients highlight him as somebody who is reliable and can handle complicate cases, further noting he is very knowledgeable, very fast and responsive.” (Chambers and Partners)

Ervaring & nevenactiviteiten

Gregor is ook geschillenbeslechter voor conflicten over domeinnamen bij het WIPO in Genève, zowel voor .nl domeinnamen als voor generieke top-level domeinnamen. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en cursussen in binnen- en buitenland en publiceert met regelmaat in vaktijdschriften en handboeken. Ook is hij bestuurslid van de BMM, de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht. Gregor is advocaat sinds 1994 en sinds 2016 als partner aan Brinkhof verbonden.