Brinkhof_Merkenrecht

Merkenrecht

Merkenrecht

Met een geïntegreerde praktijk van ervaren advocaten en merkgemachtigden heeft Brinkhof in heel Europa een grote reputatie als merkenrechtspecialist. Van portfoliobeheer tot procederen, onze specialisten beheersen het complete spectrum van het merkenrecht en staan cliënten bij in zowel nationale als internationale zaken.

Beheren, beschermen en verdedigen

De economische waarde van een merk kan zo groot zijn dat het tot een van de meest waardevolle bezittingen van een bedrijf behoort. Het merk geeft een bedrijf en haar producten en diensten onderscheidend vermogen, draagt goodwill en is essentieel in reclame-uitingen. Vanzelfsprekend moet een merk goed beschermd, beheerd en verdedigd worden, en bij Brinkhof vindt u daar de ervaren specialisten voor.

Advocaten en merkgemachtigden samen

Bij Brinkhof werken advocaten en merkgemachtigden samen in het Trade Marks and Designs-team  (TMD). Samen bieden we een compleet aanbod voor de gehele cyclus van elk merk; van registratie, beheer van de merkenportefeuille en exploitatie tot de handhaving. Gedurende de hele levensloop van het merk kan het TMD-team u bijstaan.

"the lawyers are bold in making business decisions and we have confidence in their work."

Chambers

"Our main supplier of legal services in the Benelux. Always trustworthy and reliable. Delivers what is expected."

Legal500

Nationaal en internationaal

Wij treden op voor onze cliënten bij nationale, Europese en internationale gerechten en zijn gewend om in verschillende landen te werken. We zijn betrokken (geweest) bij uiteenlopende zaken op het vlak van merkenrecht, van eenvoudige tot de uiterst complexe zaken, tot en met het Europese Hof van Justitie aan toe. Een bron van ervaring waarvan elke cliënt profiteert.

Europese experts in het merkenrecht

Onze geïntegreerde aanpak van specialistische advocaten en ervaren merkgemachtigden gecombineerd met onze ruime ervaring en internationale expertise is onderscheidend en aansprekend. We worden gezien als de Europese experts in het merkenrecht en cliënten komen daarvoor speciaal naar ons kantoor in Amsterdam.

Team