Gregor Vos

“Lauded for his capacity to build relationships and to resolve disputes.” – World Trademark Review 1000

Gregor Vos is sinds 1 januari 2016 als partner verbonden aan Brinkhof. Hij is advocaat sinds 1994 en al sinds die tijd gespecialiseerd in intellectuele eigendom (IE). Gregor is een allround IE-procesadvocaat met een praktijk waarin de nadruk ligt op merken, vormgeving en reclame. Gregor heeft met succes geprocedeerd in een groot aantal belangrijke merkzaken, zowel in Nederland als voor Europese instanties zoals het Europees merkenbureau en het Europese Hof van Justitie. Hij staat een keur aan houders van (bekende) merken en design bij in diverse branches, zoals mode, sport, ‘fast moving consumer goods’ en speelgoed. Verder heeft Gregor ook veel ervaring op het gebied van reclame, en in het bijzonder farma-reclame.

Gregor is een gerenomeerde IE-advocaat over wie Chambers zegt: “Clients value Gregor Vos’s ‘strong commercial expertise and excellent knowledge of trade marks’. His broad practice also covers designs and advertising.” Eerder heeft Chambers hem al omschreven als: “skillful and effective” en als “eager and hard working with tremendous energy”.

Gregor is tevens geschillenbeslechter voor conflicten over domeinnamen bij het WIPO in Genève, zowel voor .nl domeinnamen als voor generieke top-level domeinnamen. Hij geeft regelmatig lezingen en cursussen in binnen- en buitenland en publiceert met regelmaat in vaktijdschriften en handboeken. Verder is Gregor bestuurslid van de VIEPA, de Verenging van IE Procesadvocaten.