Lars Leemeijer

Advocaat

Lars, advocaat bij Brinkhof, is gespecialiseerd in contracten- en IT-recht. Bij de Nederlandse orde van advocaten heeft Lars het rechtsgebied Informatierecht geregistreerd.

Commerciële contracten, met name in software en IT

Lars adviseert en onderhandelt over een breed scala aan commerciële contracten met een focus op software en IT (sourcing, licenties, SaaS). Hij heeft ook ervaring met de behandeling van IT-geschillen en M&A-transacties met een IT-component.

Ervaring & nevenactiviteiten

Voor zijn komst naar Brinkhof werkte Lars bij Van Doorne in Amsterdam (IP/IT en healthcare & life sciences). Verder heeft hij via detachering inhouse-ervaring opgedaan bij internationale IT- en consultancybedrijven.

Lars is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam waar hij een master in Criminologie heeft behaald en daarna cum laude een master Rechtsgeleerdheid (Internet, Intellectueel eigendom en ICT). In 2022 voltooide hij de postacademische opleiding Informaticarecht aan de Grotius Academie. Lars is lid van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR) en de Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA). Hij is in 2015 beëdigd als advocaat.