Harris Gomes HR Manager

Harris Gomes

HR Manager

Harris is als HR Manager verantwoordelijk voor het hele HR spectrum, hij werkt als strategisch partner samen met de HR partner en de Kantoordirecteur aan de professionalisering van het kantoor. Hij adviseert over de toepassing van het HR-beleid en is ook verantwoordelijk voor de operatie, waarin hij de recruitment en onboarding van nieuwe medewerkers zo soepel mogelijk laat verlopen. Harris brengt management, medewerker en organisatie bij elkaar en streeft naar groei en professionalisering.

Allround

Harris is sinds 2023 verbonden aan Brinkhof en heeft hiervoor ervaringen opgedaan bij diverse organisaties zowel binnen als buiten de advocatuur. Hij is daardoor goed bekend met alle facetten van HR in de advocatuur en allround inzetbaar.

“In een professional services omgeving als Brinkhof zijn de mensen in letterlijke zin het kapitaal van de onderneming. Dat vraagt om een andere aanpak met betrekking tot de bedrijfsprocessen en met name in de omgang met mensen. Ik zeg altijd dat elke vooruitgang begint bij de vooruitgang van het individu.”