Brinkhof_Winnaar_ISP_2021
26 september 2022

Winnaar Internet Scriptieprijs 2021

Afgelopen woensdag heeft Brinkhof de Internet Scriptieprijs 2021 uitgereikt aan Jan van Staalduinen (rechts) voor zijn prachtige scriptie over medische aansprakelijkheid en AI. De andere finalisten waren Maria Westra (eervolle vermelding, midden) en Sarah Stapel (links). Hulde aan alle drie, en hartelijk dank aan de juryleden Irvette Tempelman, Joris van Hoboken en Dorien Verhulst.

De prijs werd uitgereikt op een drukbezocht symposium bij Brinkhof over content moderatie onder de nieuwe Digital Services Act (DSA). Het programma bestond uit een keynote van Folkert Wilman (Juridische Dienst van de Europese Commissie), een interactieve workshop content moderatie door Anke Strijbos (Brinkhof) en een panel met Inge van Kooten (Booking.com), Naomi Appelman (Instituut voor Informatierecht) en Folkert Wilman.

Het programma maakte duidelijk dat de DSA volop vragen, en werk, gaat opleveren voor de aanwezige studenten, advocaten, wetenschappers en toezichthouders en leverde talloze prikkelende scriptieonderwerpen op voor de volgende editie van de Internet Scriptieprijs.

Heb jij dit jaar een juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht geschreven en wil je meedoen? Stuur je scriptie dan in via www.internetscriptieprijs.nl, vergezelgd van een kopie van het cijferbriefje.