COVID-19: Update – Brinkhof blijft volledig operationeel en wij zijn goed bereikbaar

15 maart 2020

Op 15 maart 2020 heeft de Nederlandse regering nieuwe, strenge maatregelen afgekondigd om de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) tegen te gaan. Vanaf het begin van deze crisis hebben we de verschillende maatregelen die zijn genomen opgevolgd en vanzelfsprekend volgen wij ook nu de richtlijnen van de overheid. Onze hoogste prioriteiten zijn de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, cliënten en andere contacten, evenals het waarborgen van onze mogelijkheden om de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten te blijven leveren.

In het licht van de meest recente overheidsrichtlijnen informeren wij u dat onze medewerkers voorlopg buiten kantoor vanuit huis zullen werken. Wij hebben alle relevante systemen geïnstalleerd die ons in staat stellen om gedurende deze periode volledig operationeel te blijven. Onze advocaten, merkengemachtigden en medewerkers zullen zonder onderbreking de hoge kwaliteit van de dienstverlening blijven leveren waaraan onze cliënten gewend zijn.

De situatie verandert dagelijks en wij volgen de berichten van de Wereldgezondheidsorganisatie, onze eigen overheid en de Europese instellingen op de voet. Voor nu geldt dat de gerechten in Nederland vanaf 17 maart geen zittingen meer zullen houden, tenzij de zaak zo dringend is dat  de behandeling er van niet kan worden afgewacht. Het EOB en het EUIPO hebben aangekondigd dat, als gevolg van de maatschappelijke ontwrichting door COVID-19, de termijnen bij deze bureaus zullen worden verlengd. Als u vragen hebt over de termijnen en/of hoorzittingen, kunt u contact opnemen met de desbetreffende persoon binnen Brinkhof om een gedetailleerder advies te krijgen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Brinkhof contact.

Wij wensen u, uw dierbaren en uw collega’s het allerbeste en vooral een goede gezondheid toe.