Werken bij Brinkhof

Gezien de constante groei van ons kantoor zijn wij voortdurend op zoek naar talentvolle, gedreven advocaat-stagiaires en medewerkers die zich herkennen in de focus en ambities. Voor excellente kandidaten maken wij altijd plaats. Open sollicitaties zijn daarom ook welkom.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij Brinkhof? Klik dan hier.

Openstaande vacatures

ADVOCAAT-STAGIAIRE OCTROOIRECHT

Heb je interesse in technologie? Wilde je altijd al weten hoe de zaken precies werken? Ben je een excellente jurist en wil je internationale zaken doen? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt octrooiadvocaat bij Brinkhof worden! Wij zoeken scherpe en ambitieuze juristen die grote zaken over de nieuwste technologische ontwikkelingen willen voeren. Specifieke kennis van het octrooirecht is niet nodig. Wel vind je het leuk om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Onze cliënten zijn internationale ondernemingen en de belangen zijn groot. Soms moet je naar Londen of München voor een nieuwe zaak. Je Engels is dus uitstekend en je Nederlands is zorgvuldig en gepolijst. Je geniet ervan argumenten steeds verder aan te scherpen. Het is een echte procespraktijk en al snel heb je je allereerste zitting. Herken je jezelf? Lees hieronder meer over de sollicitatieprocedure. We hopen je snel te zien!

ADVOCAAT-STAGIAIRE IE-RECHT

Heb je interesse voor het intellectueel eigendomsrecht? Kan je niet wachten om je tanden te zetten in merken-, reclame- en vormgevingszaken? Ben je een excellente jurist en wil je internationale zaken doen? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt IE-advocaat bij Brinkhof worden!

Wij zoeken een scherpe en ambitieuze jurist die zaken over alle facetten van merken en handelsnamen, (beschermde) productbenamingen, productvormgeving en reclame wil voeren. Je hebt een aantoonbare interesse in het merken-, modellen- en auteursrecht. Onze cliënten zijn zowel nationale als internationale ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren en de belangen zijn vaak groot. Zaken dienen in Nederland, maar ook bij Europese instanties zoals het EUIPO en Hof van Justitie van de EU. Je Nederlands is zorgvuldig en gepolijst en ook je Engels is uitstekend. Je geniet ervan argumenten steeds verder aan te scherpen. Het is een echte procespraktijk en al snel heb je je allereerste zitting. Herken je jezelf? Lees hieronder meer over de sollicitatieprocedure. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in de focus en ambities van Brinkhof? Stuur ons dan jouw motivatiebrief met CV, studieresultaten, eindexamenresultaten en andere relevante documentatie aan jeanette.westerhoven@brinkhof.com of:

Brinkhof Services B.V.
T.a.v. J. Westerhoven
De Lairessestraat 111-115
1075 HH Amsterdam

Procedure

Wanneer jouw brief en bijlagen ons aanspreken, word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek. Voor toekomstige advocaat-stagiaires en medewerkers zijn er drie gesprekken met de partners van verschillende praktijkgroepen en een informele kennismakingslunch met advocaat-stagiaires en medewerkers. Op verzoek kan de procedure in zeer korte tijd worden doorlopen.

Tevens wordt voorafgaand aan het tweede gesprek door middel van drie korte testen getoetst op het kunnen definiëren van een probleem, selecteren van de juiste informatie om een probleem te kunnen oplossen, herkennen van gefundeerde en ongefundeerde veronderstellingen, formuleren en selecteren van relevante hypothesen en trekken van juiste conclusies. De ene test richt zich daarbij op verbale informatie, terwijl bij de andere twee testen gekeken wordt naar numerieke vaardigheden en abstracte intelligentie.

Als we je een aanbod doen om bij ons te komen werken, dan zullen we je vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren.

Niet-Juridisch

HR-adviseur (15-20 uur)

Bij Brinkhof bieden we niet alleen juridisch advies op het hoogste niveau, wij gaan ook graag zorgvuldig om met onze superspecialisten. Wij zoeken een HR-specialist die ons daarbij kan ondersteunen.

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het opzetten van een nieuw persoonlijk ontwikkelprogramma, verzuimbegeleiding en alle andere voorkomende HR-vraagstukken. Ook arbeidsmarktcommunicatie behoort tot je werkzaamheden. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring, bij voorkeur bij een advocatenkantoor. Je kent daardoor de eigenaardigheden van de beroepsgroep en vindt het leuk je daarbinnen verder te ontwikkelen. Je spart met de twee HR-partners en werkt nauw samen met de HR-assistent. Jouw contracturen zijn flexibel in te vullen. Halve of hele dagen, het is allemaal bespreekbaar.

Herken je jezelf? Stuur dan jouw sollicitatie naar jeanette.westerhoven@brinkhof.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Procedure

Voor niet-juridische medewerkers geldt een vereenvoudigde procedure.
Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Jeanette Westerhoven (HR) via telefoonnummer +31 20 305 32 07 of per e-mail jeanette.westerhoven@brinkhof.com.

Volg ons op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.