Werken bij Brinkhof

Gezien de constante groei van ons kantoor zijn wij voortdurend op zoek naar talentvolle, gedreven advocaat-stagiaires en medewerkers die zich herkennen in de focus en ambities. Voor excellente kandidaten maken wij altijd plaats. Open sollicitaties zijn daarom ook welkom.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij Brinkhof? Klik dan hier.

OPENSTAANDE VACATURES

Juridisch

Advocaat-stagiaire Octrooirecht

Heb je interesse in technologie? Wilde je altijd al weten hoe de zaken precies werken? Ben je een excellente jurist en wil je internationale zaken doen? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt octrooiadvocaat bij Brinkhof worden! Wij zoeken scherpe en ambitieuze juristen die grote zaken over de nieuwste technologische ontwikkelingen willen voeren. Specifieke kennis van het octrooirecht is niet nodig. Wel vind je het leuk om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Onze cliënten zijn internationale ondernemingen en de belangen zijn groot. Soms moet je naar Londen of München voor een nieuwe zaak. Je Engels is dus uitstekend en je Nederlands is zorgvuldig en gepolijst. Je geniet ervan argumenten steeds verder aan te scherpen. Het is een echte procespraktijk en al snel heb je je allereerste zitting. Herken je jezelf? Lees hieronder meer over de sollicitatieprocedure. We hopen je snel te zien!

Solliciteren

Herken jij jezelf in de focus en ambities van Brinkhof? Stuur ons dan jouw motivatiebrief met CV, studieresultaten, eindexamenresultaten en andere relevante documentatie aan jeanette.westerhoven@brinkhof.com of:

Brinkhof Services B.V.
T.a.v. J. Westerhoven
De Lairessestraat 111-115
1075 HH Amsterdam

Procedure

Wanneer jouw brief en bijlagen ons aanspreken, word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek. Voor toekomstige advocaat-stagiaires en medewerkers zijn er drie gesprekken met de partners van verschillende praktijkgroepen en een informele kennismakingslunch met advocaat-stagiaires en medewerkers. Op verzoek kan de procedure in zeer korte tijd worden doorlopen.

Tevens wordt voorafgaand aan het tweede gesprek door middel van drie korte testen getoetst op het kunnen definiëren van een probleem, selecteren van de juiste informatie om een probleem te kunnen oplossen, herkennen van gefundeerde en ongefundeerde veronderstellingen, formuleren en selecteren van relevante hypothesen en trekken van juiste conclusies. De ene test richt zich daarbij op verbale informatie, terwijl bij de andere twee testen gekeken wordt naar numerieke vaardigheden en abstracte intelligentie.

Als we je een aanbod doen om bij ons te komen werken, dan zullen we je vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren.

Niet-Juridisch

Paralegal (30-36 uur)

Brinkhof zoekt een Trademarks en Designs specialist (paralegal positie).

Vanwege de aanhoudende groei van het Trademarks en Designs (TMD) team van Brinkhof, zijn wij per direct op zoek naar een ondersteunende paralegal (m/v). Als paralegal werk je nauw samen met onze merkengemachtigden, maar zal je ook onze advocaten ondersteuning bieden. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de administratieve processen voor de registratie van merken en modellen en communiceert zelfstandig met cliënten, officiële instanties en agenten wereldwijd.

Wij zoeken een (aankomende) paralegal die zich zelf herkent in het volgende profiel:

  • je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt een hands-on mentaliteit en kan snel schakelen;
  • je werkt graag nauwkeurig en systematisch;
  • je kan zelfstandig projecten en werkzaamheden organiseren en coördineren;
  • je hebt een flexibele werkhouding en kan goed omgaan met de afwisseling en dagelijkse druk die onze praktijk van nature heeft;
  • je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en aantoonbare ervaring met Engelse bedrijfscorrespondentie;
  • je werkt goed in teamverband en hebt een gezonde dosis gezelligheid en humor!

Brinkhof biedt jou een leuke afwisselende baan in een informele werksfeer met direct veel zelfstandigheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden (zoals meedelen in onze winstuitkering). In het TMD team zal je ook een uitgebreide opleiding krijgen om je werk goed te kunnen (blijven) doen. Wij zijn een hecht team dat niet alleen hard werkt, maar ook graag samenkomt om ervaringen uit te wisselen, het gezellig met elkaar te hebben en om leuke kantooruitjes te doen.

Het TMD team van Brinkhof houdt zich voornamelijk bezig met merken en modellen en heeft zowel advocaten als merkengemachtigden. Het team wordt door gerenommeerde internationale gidsen voor de advocatuur gerangschikt als een van de beste TMD teams in de Benelux.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je sollicitatie en CV naar jeanette.westerhoven@brinkhof.com.

Procedure

Voor niet-juridische medewerkers geldt een vereenvoudigde procedure.
Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Jeanette Westerhoven (HR) via telefoonnummer +31 20 305 32 07 of per e-mail jeanette.westerhoven@brinkhof.com.

Volg ons op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.