Brinkhof_Tessa_Timmermans
Tessa Timmermans Kantoordirecteur

Tessa Timmermans

Kantoordirecteur en dagelijks bestuur

Tessa is kantoordirecteur en lid van het dagelijks bestuur van Brinkhof. In deze rol geeft zij vorm, richting en sturing aan de professionalisering en ontwikkeling van het kantoor. Zij geeft daarnaast leiding aan een team stafleden die het kantoor ondersteunen op organisatorisch vlak.

Unieke kijk door ervaring

Tessa is sinds 2007 verbonden aan Brinkhof. In de loop van de jaren heeft zij verschillende functies bekleed en een grote mate van organisatorische sensitiviteit ontwikkeld met oog voor mens én detail. De brede ervaring die zij in deze verschillende functies heeft opgedaan, geeft haar een unieke kijk op de organisatie en helpt haar de organisatie verder te brengen in de vele uitdagingen waar zij met het kantoor voor staat.

“De basis voor een goede samenwerking is vertrouwen. Ik breng mensen graag bij elkaar, onder andere door woorden te geven aan wat anderen denken. Open en eerlijke communicatie, daar sta ik voor.”

Altijd up-to-date met actuele ontwikkelingen

Als nichekantoor met internationale bekendheid staat Brinkhof voor de uitdaging om continu te blijven meebewegen met de veranderingen in de wereld. Tessa houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgt voor de doorvertaling van deze bewegingen, zowel in de organisatie als extern.