STEP In-housedag

Wil je ons kantoor beter leren kennen en kennis maken met de advocatuur? Schrijf je dan in voor de STEP In-housedag bij Brinkhof. Deze dag wordt één keer per jaar door ons georganiseerd in samenwerking met STEP.

Tijdens deze dag werk je in teamverband en samen met onze advocaten aan een levensechte casus. We maken de casus extra leuk door er cliënten van ons kantoor bij te betrekken; je zult een intakegesprek afnemen en de cliënt naar het pleidooi begeleiden. Aan het eind van de dag is er een moot court en bepleit je de casus die je met je team hebt voorbereid. Uiteraard krijg je daarvoor wat tips & tricks mee.

Gedurende de dag is er veel gelegenheid om vragen te stellen over het werken in de advocatuur, onze rechtsgebieden en hoe het is bij Brinkhof. Dat kan in een ontspannen sfeer tijdens een speeddate met onze advocaten, tijdens de lunch in onze tuin, of tijdens de borrel of het diner.

Hanneke Kooijman (oud-student van de Tilburg University – Master European Public Law en nu advocaat-stagiaire bij Brinkhof) heeft deelgenomen aan onze STEP In-housedag. Zij zegt daarover:

Tijdens de STEP In-housedag krijg je in een relatief klein groepje studenten de kans om Brinkhof te leren kennen. Je spreekt medewerkers, partners en zelfs cliënten van Brinkhof. Bovendien wordt de dag in stijl afgesloten met een diner en een borrel. Dit is een hele leuke manier om kennis te maken met ons kantoor. Als je interesse hebt in intellectueel eigendom, media of telecom, meld je dan aan voor de STEP In-house dag bij Brinkhof!

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de eerstvolgende STEP In-housedag kan plaatsvinden.