Brinkhof_Marleen_Janmaat
Marleen Janmaat HR Manager

Marleen Janmaat

HR-manager

Marleen is HR-manager bij Brinkhof. Als ervaren HR-professional ziet zij haar rol als die van ‘enabler’ waarin zij graag samenwerkt met en luistert naar alle werknemers. Zo creëert ze op basis van continue feedback een inclusieve werkomgeving waar met plezier, vertrouwen en trots gewerkt wordt. Een omgeving waar het voor elk talent mogelijk is om het beste uit zichzelf te halen.

Professionele groei

“Mijn passie is om mensen en organisaties verder te helpen om succesvol te zijn in hun ontwikkeling. Ik luister zonder te oordelen en ondersteun zowel medewerkers als leidinggevenden in HR-gerelateerde vraagstukken, door hen te equiperen in hun professionele groei.”

Ervaring & nevenactiviteiten

Meer dan 15 jaar geleden is Marleen als recruiter gestart in Human Resource Management. Via verschillende rollen binnen verscheidene, internationale, professionele organisaties, heeft ze zich ontwikkeld tot HR-lead. De ervaring binnen verschillende, commercieel gedreven organisaties heeft Marleen geleerd de behoeften van medewerkers en organisaties samen te brengen.

Als HR-manager bij Brinkhof opereert Marleen als business adviseur op zowel strategisch als operationeel niveau. Dit alles doet ze pragmatisch en met een grote dosis humor. Marleen is creatief en oplossingsgericht en kiest bij voorkeur voor een persoonlijke benadering.