Commerciële contracten

Een afspraak is snel gemaakt. Nederlanders zeggen vaak dat er niet meer nodig is dan de achterkant van een bierviltje. Bij onderhandelingen over contracten zijn betrokkenen vooral geïnteresseerd in datgene waar zij verstand van hebben, de financiële kant of de functionaliteit van het product. Minder aandacht is er voor de precieze inhoud van de overeenkomst en met name aanvullende clausules die gaan over juridische haarkloverij. De waarde van de overeenkomst volgt echter net zo goed uit juist die bepalingen.

De advocaten van Brinkhof zijn bedreven in het uitonderhandelen van contracten. De kunst is om gemaakte afspraken zo goed mogelijk schriftelijk vast te leggen, duidelijk en zonder onnodig juridisch jargon. Onze ervaring beslaat een breed scala van overeenkomsten, zoals licenties, distributie en agentuur, algemene voorwaarden, en in- en verkoopcontracten.

Mensen

Gespecialiseerd in dit rechtsgebied

Nieuws

Geen nieuws gevonden

“We have worked with Sjo Anne for many years and across three law firms. She provides solid, practical advice, is responsive and very easy to communicate with.” – Managing Intellectual Property IP Stars