Brinkhof_Textured_Abstracted,Beauty,Ocean-liked,Clean_Empty_Pages_Isolated

Internet Scriptieprijs

Datum:

11 oktober 2023 | 13.30 - 17.00 uur

Locatie:

Brinkhof | Grote Bickersstraat 74 | Amsterdam

Brinkhof organiseert jaarlijks de Internet Scriptieprijs voor de beste juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht. De winnende scriptie wordt beloond met een geldbedrag van € 2.000,- en online gepubliceerd.

Op woensdag 11 oktober 2023 vindt de jaarlijkse uitreiking van de Internet Scriptieprijs plaats bij Brinkhof in Amsterdam. Naast de scriptiepresentaties van de finalisten is er dit jaar ook een symposium gewijd aan (generatieve) kunstmatige intelligentie – een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in de juridische sfeer (denk bijvoorbeeld aan de aankomende AI Act). Tijdens het symposium zullen een keynote spreker en panelleden vanuit verschillende expertises hun visie geven op dit onderwerp.

Als je geïnteresseerd bent om het evenement bij te wonen, registreer je dan hier. Het evenement staat open voor alle juridische en AI-enthousiastelingen, waaronder studenten, advocaten, academici en andere professionals. Voor advocaten geldt dat het bijwonen van het symposium 2 PO-punten oplevert.

Symposium programma:

13:30 – Opening

13:35 – Keynote

14:15 – Interactieve workshop

15:00 – Pauze

15:30 – Presentaties door drie finalisten voor de scriptieprijs

16:00 – Paneldiscussie

17:00 – Juryrapport, prijsuitreiking en netwerkborrel